Image
Аутор: Natalija

СРЕДЊОШКОЛЦИ ИЗ БРУСА УСПЕШНО ОДГОВОРИЛИ НА ПОСЛОВНИ ИЗАЗОВ (видео)

Dec-05-2018  |  Образовање

autosiki

 

     

 

 

Екипа Средње школе трећа на регионалном такмичењу ''Пословни изазов''

 

У организацији '' Достигнућа младих у Србији'' , у четвртак, 29.новембра је у Крагујевцу одржано регионално  такмичење  средњошколаца  у предузетничким вештинама ''Пословни изазов''. Такмичење ''Пословни изазов'', које финансијски подржавају Министарство омладине и спорта, Америчка агенција за међународни развој и Уни кредит банка, је покренуто са намером да подстакне средњошколце да употребе своје вештине на иновативан начин , како би повећали своје могућности при запошљавању и унапредили  свој предузетнички дух.

Екипа Средње школе из Бруса, први пут је учествовала на овом такмичењу и својим бизнис планом на задатак ''Како привући туристе у централну Србију'' освојила треће место.

Бруски средњошколци ће  заједно са својом професорицом Виолетом Аздејковић ,  учествовати на Националном финалу које се 22. и 23. јануара одржава у Београду.Национални победници Србије, БиХ, Хрватске и Црне Горе, надметаће се у својим предузетничким идејама на тродневном такмичењу '' Пословни изазов западног Балкана'' које ће половином априла бити одржано у Црној Гори.

 

Thumbnail 1

 


WEB PREPORUKE