Image
Аутор: Tamara

ОСРЕЦИ ПОБЕДНИЦИ СВЕТОСАВСКОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Feb-04-2019  |  Спорт

autosiki

 

     

 

Завршен Светосавски турнир у малом фудбалу.

У спортској  хали ''Горан Раичевић'' у суботу су одиграни финални сусрети  традиционалног Светосавског турнира у малом фудбалу који је у организацији Установе за физичку културу ''Спортски центар'' одржан под генералним покровитељством Општине Брус.

У борби за треће место екипа  Воћепродукт је резултатом 4:1 савладала екипу Ланитекс, док   је савладавши екипу МЗ Игрош, титула  победника  Светосавског турнира у малом фудбалу 2019. припала  екипи МЗ Осреци.

Поред пехара и медаља, првопласиране  екипе су награђене и новчаним наградама. Треће место 20.000 динара, друго 40.000 а победнику турнира је припала награда од 100.000 динара.

За најбољег голмана проглашен је голман МЗ Игрош Слађан Вукојевић.

Са 19 постигнутих голова најбољи  стрелац  је Душан Петровић, Воћепродукт,  а најбољи играч турнира је Ненад Богићевић, члан победничке екипе.

Организатор  овог  традиционалног спортског догађаја је, уз помоћ бројних спонзора, публици поделио награде  у вредности од 120.000 динара.

У паузи, између две утакмице, одиграна је кошаркашка утакмица између екипа Копаоник и Жупа у којој су Брусјани, после  апсолутне доминације на терену, забележили  победу 82-71.

Добра организација турнира, велики број учесника и гледалаца, одлични услови на паркету и ван њега,  био је најбољи начин  отварања  Спортске хале ''Горан Раичевић'' у  коју је у минулом периоду уложено око 40 милиона динара.

 

 

Thumbnail 1

 


WEB PREPORUKE