Image
Аутор: Natalija

ПУ ''ПАХУЉИЦЕ'' ОЛИМПИЈСКИ ПОБЕДНИК

Apr-18-2019  |  Образовање

autosiki

 

     

 

 

Одржана Прва предшколска  спортска олимпијада.

Предшколска установа Пахуљице била је домаћин прве предшколске олимпијаде у којој су поред домаћина учешће узеле предшколске установе из Александровца, Трстеника и Ћићевца.У препуној Спортској хали ''Горан Раичевић'', олимпијаду је отворио директор Влада Јефтић после чега је уследило такмичење у коме су подједнако учествовали и уживали такмичари и бројна публика.

По завршеном такмичарском делу председник жирија Бојан Живанчевић је прогласио победнике и уручио пехаре.Четврто место припало је екипи ПУ ''Чаролије''Ћићевац, треће место ''Наша радост'' Александровац, други ''Бисери'' Трстеник а победник прве предшколске олимпијаде је екипа домаћина, ПУ ''Пахуљице''.

Развој такмичарског духа , дружење и међусобно упознавање је циљ организације једне овакве манифестације за чију организацију највеће заслуге припадају спортској радионици ове установе.

 ПУ ''Пахуљице '' је испратила  своје госте из Александровца, Трстеника и Ћићевца са жељом да ће  друга олимпијада окупити учеснике из целог Расинског округа.

 

 

Thumbnail 1

 


WEB PREPORUKE