Image
Аутор: Natalija

УЧЕНИЦИ ВРАЋЕНИ СА РЕКРЕАТИВНЕ НАСТАВЕ

May-22-2019  |  Образовање

autosiki

 

     

 

 

Хотел због реновирања неприпремљен за госте.

Група  од 90 ученика ОШ ''Јован Јовановић Змај'' која је јуче ујутру отпутовала на рекреативну наставу  враћена је у Брус. Незадовољне оним што су затекле  у хотелу ''Неда'' на Руднику , учитељице и заменица директора Милена Здравић  одмах су по доласку контактирале школу и у договору са директором и родитељима, одлучено је да се деца врате у Брус.

По речима директора Милијане Тодоровић школа је имала гаранције, дугогодишњег сарадника,  туристичке агенције ''BLUE TRAVEL'' Врњачка Бања да хотел задовољава све стандарде а поред тога уважена су и позитивна искуства која школе из Александровца имају са поменутим хотелом на Руднику, тако да није било никаквих проблема и  сумњи  све  до доласка  када је било очигледно   да у хотелу нису завршени радови на реновирању .

После свега што се јуче десило,  школа покушава да нађе решење, јер поред  групе  која се јуче вратила, на пут у исти хотел је требало у понедељак да крене још 90 ученика.У овом  тренутку постоји више опција за решење проблема  до кога ће , како се у школи надају, доћи у сарадњи са туристичком агенцијом која је на тендеру добила организовање рекреативне наставе .

 

Thumbnail 1

 


WEB PREPORUKE