Image
Аутор: Natalija

АУТОБУСКА СТАНИЦА БРУС- АУТОБУСИ САМО ДО РАДМАНОВА

Sep-12-2019  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Аутобуски саобраћај у прекиду.

Због блокаде пута у Радманову саобраћајна полиција још на раскрсници код Суда у Брусу враћа возила која су кренула пут Брзећа и даље према Копаонику и Куршумлији.

Блокада ће потрајати до испуњења захтева, односно до повлачења извођача радова , сазнајемо од окупљених мештана који  обавештавају  да осим возила хитне помоћи неће бити никаквих уступака.

На АС Брус кажу да је данас у 11.00 часова њихово возило прошло али да ће у будуће путнике возити само до Радманова. Највећи проблем је превоз ученика који се поласком у 12.45 часова враћају својим кућама.Окупљени мештани за сада не дозвољавају пролазак а на аутобуској станици кажу да су били затечени  информацијом о блокади тако да нису могли да  организују  возило које би путнике прихватало са друге стране.

Аутобус  на релацији Копаоник- Нови Сад вечерас ће ићи преко Јошаничке Бање  а Југопревоз ће ,како кажу у овом превознику , у складу са својим могућностима и ситуацијом на терену,  изаћи у сусрет свим путницима како би што брже стигли на своја одредишта.

Око поднева на лицу места се појавила  инспекција рада .Док су колоне са обе стране барикаде све дуже , мештани очекују реч надлежних органа и позивају грађане да им се придруже.

У овом тренутку једино што је извесно је неизвесност.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE