Image
Аутор: Natalija

ДОМ ЗДРАВЉА ПРОСЛАВИО СВОЈУ СЛАВУ

Nov-14-2019  |  Здравље

Thumbnail 1

 

     

 

 

Др Ненад Томић  колачарство предао др Соњи Павловић.

Дом здравља Брус данас је прославио крсну славу лекара, Свете Враче Козму и Дамјана. У свечаној атмосфери, обред  резања славског колача служио је Милан Костић а од домаћина славе , породице др Ненада Томића, колачарство је преузела новоименована директорица ове здравствене установе др Соња Павловић.

''Ово је један од ретких домова здравља где пацијенти у једном дану могу да обаве преглед код лекара опште праксе, специјалистички преглед, лабораторијску дијагностику и буду смештени на стационар'', рекао је између осталог у својој поздравној речи  др Ненад Томић и позвао све присутне да се присете лекара, медицинских и немедицинских радника који су радили у здравственој установи чији су они сада радници.

Др Соња Павловић је пожелела срећну славу свим запосленима и захвалила  досадашњем директору др Миломиру Петровићу на сарадњи и доприносу у стварању бољих услова за рад и лечење пацијената.''Основно начело које ме води је да будемо људи и то је оно што желим и очекујем у мандату за који сам изгласана,'' рекла је др Павловић.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE