Image
Аутор: Natalija

''ПЧЕЛИЦА'' ОБЕЛЕЖИЛА ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Dec-03-2019  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Посета заменице председника Општине Јасмине Савић.

Дневни боравак Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним лицима данас је посетила заменик председника Општине Јасмина Савић са чланицом Општинског већа Милицом Јањић.У разговору са председницом Друштва  ,Даницом Џодић , гошће су се интересовале за рад  Друштва и проблеме који их прате као и начине за њихово превазилажење.

Дугогодишња председница Друштва , Даница Џодић је посебно нагласила добру сарадњу и разумевање на релацији  Друштво – локална самоуправа, без чије помоћи Дневни боравак не би ни настао пре 11 година. Плодна сарадња траје и данас када  Дан  особа са инвалидитетом  други пут обележавају у новом објекту саграђеном заједничким средствима ЕУ Прогреса и Општине Брус,рекла је Џодић, изражавајући при томе наду да ће се решење пронаћи и када је превоз корисника у питању, што би довело до већег обухвата и боље покривености услугама Друштва, свих или бар већине особа са инвалидитетом на подручју бруске општине.

''Општина Брус брине подједнако  о свим својим грађанима. Данас се налазимо овде, али ми смо са корисницима Дневног боравка током целе године. Учествујемо у њиховим активностима и у складу са могућностима учествујемо у њиховој реализацији'', рекла је заменица председника Јасмина Савић.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE