Image
Аутор: Natalija

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ТК ''ЈАРАМ''

Dec-05-2019  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Презентација од 12-19.децембра.

Општинска управа Брус огласила је Јавну презентацију  Урбанистичког пројекта ТК''Јарам''која ће бити отворена седам дана, од 12. до 19. децембра.У овом периоду физичка и правна лица могу да изврше увид у предлог урбанистичког пројекта  у згради ОУ и своје предлоге и сугестије истој доставе до 19.децембра.

Туристичко –комерцијални комплекс ''Јарам'' инвеститора Друштва за изградњу ''France Construction et  Developpement'' Београд ,гради  се на парцели површине 1,85ха на локацији Јарам ,на Копаонику,а садржаће туристички, комерцијални и спортско-рекреативни део.

Поред 98 смештајних јединица са пратећим садржајем и комерцијалног дела, пројектом је предвиђена и изградња гаража са 296 паркинг места док ће на отвореном паркингу моћи да се паркира још 72 аутомобила.

По  завршеној  јавној презентацији  Урбанистички пројекат  прелази  у надлежност  Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре,које је по новом Закону , с обзиром да је реч о објекту који се гради у заштићеном подручју Националног парка Копаоник,одговорно за његово доношење и   издавање дозволе за изградњу.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE