Image
Аутор: Natalija

ЗАКЉУЧЦИ ЧЕТВРТЕ ВАНРЕДНЕ СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Mar-23-2020  |  Епидемија

Thumbnail 1

 

     

 

 

Данас   је  одржана четврта ванредна седница Општинског штаба за ванредне ситуиације на којој су донети следећи закључци:

  1. Ускладу са одлуком Владе Републике Србије о забрани кретања, мења се радно време кол центра у Општинској управи Брус у временуод 07-16.00 часова.
  2. Стриктно поштовати одлуке државних органа , као и закључке, препоруке и наредбе Општинског штаба за ванредне ситуације.
  3. ЈКП Расина Брус је у обавези да  два пута дневно врши дезинфекцију дворишта и простора око Дома здравља Брус.
  4. Обевезује се председник савета месних заједница Брус да координира рад са повереницима,председницима месних заједница за насељена места у циљу пружања помоћи старим и другим лицима у својим насељеним местима.
  5. Обавезује се директор ЈКП Расина Брус, да једно возило са возачем стави на располагање Дому здравља Брус.
  6. Задужено лице из Општинске управе Брус које одреди начелник ОУ, обавестиће управнике зграда о обавези дезинфекције колективног простора у својим стамбеним јединицама.О начину дезинфекције управници зграда консултоваће стручно оперативни тим за епидемије –пандемије при Општинском штабу за ванредне ситуације Брус, чији је руководилац др Зоран Грујић.

     7.Обавезује се начелник Општинске управе Брус да за обављање стручних , административних и техничких послова у раду Општинског штаба, одреди два  радника ОУ Брус.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE