Image
Аутор: Natalija

У ТОКУ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА СПЕЦИЈАЛИЗОВАНО ИТ ОДЕЉЕЊЕ

May-19-2020  |  Образовање

Thumbnail 1

 

     

 

 

Пријава осмака до 21.маја.

 

Средња школа у Брусу, у школској 2020/2021. години уписује одељење које остварује наставни план и програм за гимназију за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику.

Пријављени кандидати полажу пријемни испит на коме се решава тест из математике.

На пријемном испиту задаци ће бити средњег и напредног нивоа, а за припрему  се могу  користити збирке задатака за припрему завршног испита.

Пријемни испит се полаже 10. јуна 2020. године, у 10 часова.

Пријава се врши попуњавањем обрасца Пријава за полагање пријемног испита која се налази на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја на следећем линку http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1.doc

Попуњену пријаву послати на мејл адресу школе коју желе да упишу. У тексту мејла навести и генерички број који је добијен при онлајн пријављивању.

Ученици који нису успели да изврше онлајн пријаву или се нису уопште пријавили, могу да се пријаве попуњавањем и штампањем обрасца Пријава за полагање пријемног испита http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1.doc, који предају у школи.

Рок за пријављивање је од 18-21. маја 2020. године.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE