Image
Аутор: Natalija

РЕЗУЛТАТИ ФУДБАЛСКОГ ВИКЕНДА

Nov-09-2020  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Шест бодова бруских фудбалера протеклог викенда.

У сурету 13.кола фудбалске Зоне Запад Копаоник је на свом терену , головима  Вукојевића у 25. и Живановића у 30. минуту, резултатом 2:0,  савладао трећепласирану  екипу Кушиљева.

После овог кола, и нових бодова,  Копаоник је учврстио позицију водећег  на табели са 34 освојена бода , следе Мешево са 31.бодом  и Слога (Д) и Кушиљево са 27 .

Наредног викедна, у суботу,14.новембра, Копаоник гостије екипи Слоге(Д).

До победе на свом терену дошао је  Доњи Копаоник који  је резултатом 2:1 поразио  Виноградар из Злегиња.

После 16 првенствених кола Доњи Копаоник је изашао из ризичне зоне и са 13 бодова се налази на 16 месту а ФУД ,који је у овом колу паузирао, пао је са седмог на девету позицију.

У 17.колу ФУД гостује екипи Младости из Тољевца а  Доњи Копаоник путује у Читлук.

На првом месту табеле  Прве Расинске окружне лиге  са 34 бода налази се  Градина из Пејовца, другопласирана је Младост (Т) са 31 .бодом  а на трећем месту , са бодом заостатка, налази се  Горњи Степош.

Језеро из Златара протеклог викенда је  резултатом  2:0, у Милутовцу,  поражено од  екипе Полета 57.После петнаест првенствених кола , на челу табеле Друге Расинске окружне лиге са 38 бодова налази се Гаревина, следе Рубин и 14.октобар са 33 односно 30 бодова а четврта  на табели  је екипа Језера са пет бодова заостатка за трећепласираном екипом.

Следећег викенда Језеро гостује екипи 14.октобра из Избенице.

Сви сусрети почињу у 13.00 часова и играју се без присуства публике.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE