Image
Аутор: Natalija

ДРУГА БРДСКА ТРКА ШАМПИОНАТА СРБИЈЕ

Jul-27-2021  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Свеукупни победник Урош Бркић.

 

 

Општина Брус и Туристичка организација биле су домаћини друге трке брдског шампионата Србије, која је у организацији Спортског ауто и картинг савеза Србије, под покровитељством Министарства омладине и спорта, вожена протеклог викенда на стази Ђерекаре- Мрамор.

 

На старту у Ђерекару било је 36 такмичара из земље и региона , а пехар свеукупног победника трке понео је члан АМСК Галакс Београд Урош Бркић. Друго и треће место припало је члановима Ауто ројал клуба , Момиру Суботићу и Алекси Радојковићу.

 

Титулом најбоље екипе друге трке брдског шампионата награђена је екипа, прошлогодишњег апсолутног шампиона у брдским тркама, Аутомобилског спортског удружења ''АС'' из Зајечара за којом следе Рејсинг тим Краљево и Галакс Београд, док је награда за спонзорски тим припала Граду Зајечар.

 

Оно што је за Општину Брус и Туристичку организацију, после овог такмичења, од посебног значаја, је чињеница да је , уз висок ниво организације, све протекло у најбољем могућем реду, што је нагласио и председник САКС-а Дејан Чоловић истичући, да са сигурношћу може да тврди, да је  брдска стаза Ђерекаре - Мрамор најбезбеднија у Србији.

''Локална самоуправа и ТОО су ,уз помоћ ЈКП Расина, дале пуни допринос успешној организацији трке и да све протекне без проблема'', каже в.д. директора ТОО Јелена Радуловић и додаје да ће се потрудити да ауто трка ''Брус -Брзеће'' уђе у званичан календар манифестација ТОО.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE