Image
Аутор: Natalija

ПОРОДИЦА МАРКА ДУБОВЦА ОСТАЛА БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ

Nov-15-2021  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

Све нестало у пламену.

Четворочлана породица  Дубовац , отац Марко и деца Сања,Маша и Михајло , јуче су у трен ока остали без куће . Изгорело је све што су имали. Двоспратна породична кућа у којој су се у тренутку појаве пожара сви налазили, изгорела је до темеља. Срећом повређених није било.

 

 

 

 

Како незванично сазнајемо, у породици Дубовац  јуче се пастрмило.У  казану  под надстрешницом, која се налазила уз  кућу,  грејала се  вода.  За време паузе, док су се сви налазили у кући,  ватра је захватила најпре надстрешницу а потом и кућу. У тренутку све је било у пламену.

Брза интервенција комшија, мештана Криве Реке који су покушавали да  спрече ширење пожара није уродила плодом,  као и интервенција  ватрогасне јединице из Бруса која је брзо стигла на лице места .

Од свега што су отац и троје деце имали остао је само ауто.

На лице места јутрос су изашли  одборница у СО  Брус Светлана Новчић, директор Центра за социјални рад  Далиборка Томић и Милан Антић,  директор ОШ ''Јован Јовановић Змај'' који су се на лицу места уверили у  размеру катастрофе која је задесила ову породицу и одмах предузели мере на нужном решењу смештаја породице. Незванично, одмах ће се приступити уређењу стана  при  Месној канцеларији,  а  у току су и припреме за отварање наменског рачуна за прикупљање новчаних средстава за  Марка, Сању,Машу и Михајла.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE