Image
Аутор: Natalija

ПОДЕЉЕНИ ПАКЕТИЋИ И ОБЕЛЕЖЕН ЈУБИЛЕЈ

Dec-27-2021  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

25 година Друштва ''Пчелица''.

 

 

У Дневном боравку Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним лицима општине Брус ''Пчелица'' данас је било свечано.Разлог томе није био само у најави доласка Деда Мраза кога су корисници са нестрпљењем ишчекивали, већ и обележавање јубилеја Друштва, 25 година постојања и успешног рада.

Како је и обећала председница је дошла са пакетићима и Деда Мразом а корисници Дневног боравка су затим извели пригодан музички програм.

''Јубијел 25 година постојања и рада нисмо могли да обележимо како то треба због ковида, али смо прилагодили да то одрадимо данас, да се свима вама захвалимо за ваш рад и труд, да вам кажемо да без вас не би могли, да нам је, пре свега, подршка локалне управе и свих наших сарадника од огромног значаја да истрајемо у свему, да смо сви на заједничком задатку и да су деца , наши корисници, нешто зашта треба да се боримо,'' поздравила је госте и сараднике секретар Дневног боравка Тања Ђокић Миленковић.

 

У наставку свечаности, поводом четвртине века постојања и рада, сарадницима и пријатељима Удружења уручене су Захвалнице.

 

''Наше празнично расположење почиње одавде, од данас , са коридсницима Дневног боравка.То говори колико нам је значајно Удружење МНРЛ , колико поштујемо рад свих који подржавају 25 година рад овог Удружења. Много смо вам захвални . Захваљујем се и на Захвалници коју сте нам уручили и могу да обећам да ће наша сарадња бити још уверљивија, још чвршћа и још боља у наредном периоду. Сада када смо стабилизовали локалне финансије могу да обећам да ће у следећој години и финансијска подршка бити већа,'' рекла је председница Општине Валентина Милосављевић захваљујући се на Захвалници.

Оцењујући годину на истеку, председница Удружења ''Пчелица'' Ана Радмановић је нагласила да су годишњи план и програм рада реализовани упркос свим тешкоћама које је корона донела са собом.

''Протекла година била је пуна потешкоћа што се тиче епидемиолошке ситуације .Успели смо све да одржимо под контролом.Радили смо у складу са прописаним епидемиолошким мерама и остварили смо све планиране активности. Учествовали смо на разним конкурсима, излетима и екскурзијама а све у складу са поштовањем епидемиолошких мера. Следеће године, надамо се да ћемо да остваримо све зацртане планове и циљеве. Наставићемо да радимо као и до сада , тако да ми остаје само да свим грађанима, нашим корисницима и сарадницима пожелим пуно среће и здравља у 2022. години.''

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE