Image
Аутор: Natalija

ИНКЛУЗИВНА РАДИОНИЦА ДНЕВНОГ БОРАВКА И ТОО

Apr-29-2021  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Офарбана ускршња јаја.

 

Ускршња јаја офарбана у данашњој инклузивној радионици туристичке организације општине брус и корисника Дневног боравка Друштва МНРЛО Пчелица , као ускршњи поклон биће дељена грађанима Бруса у недељу у 10.00 часова код зграде Трезора.

 

 

''Трудићу се да ми Дневни боравак и његови корисници буду увек приоритет и на првом месту,'' рекла је данас в.д. директора ТОО Јелена Радуловић која је ,са колегиницама Славицом Дачић и Аном Гашић , узела активно учешће у креативној инклузивној радионици и заједно са корисницима боравка учествовала у припреми најрадоснијег хришћанског празника Васкрса.

 

 

''Пред нама је најрадоснији празник васкрс и мислим да сви заједно треба да поделимо ту радост. Фарбање јаја је и изазов који је пун радости. Од наше жеље зависи да ли ће наш задатак да буде успешан да заједнички офарбамо јаја за грађане Бруса.Пожелела бих вама и свим грађанима срећан празник, да га проведете здрави , весели и са својим породицама а ми ћемо се потрудити да тај празник улепшамо,''додала је Радуловић уз древни хришћански поздрав Христос Воскресе.

 

 

 

У име корисника дневног боравка захвалила се секретар Татајана Милекнковић Ђокић :''Захваљујем се ТОО Брус на заједничкој радионици за најшаренији и најрадоснији празник који наши корисници највише воле.Дневни боравак је ту за сваку сарадњу , за сваки вид акције када је у питању било који празник, било која донација, било који вид укључења наших корисника, да буду видни.Још једном захваљујем ТО која је дошла да одрадимо заједничку инклузивну радионицу и да наш данашњи рад, офарбана јаја, поделимо нашим суграђањима у недељу у 10 сати испред Трезора.''

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE