Image
Аутор: Natalija

РЕЗУЛТАТИ СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

May-17-2021  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Три победе и један пораз бруских фудбалера.

 

Протеклог викенда су одиграни сусрети 27.кола Зоне Запад и Друге расинске окружне лиге као и 34.коло Прве расинске окружне лиге.

Фудбалери Копаоника протеклог викенда дочекали су тринаестопласирану екипу Јастрепца и головима Марјана Николића у 22. и Планиничића у 64.минуту дошли до још два првенствена бода.

Три кола пред крај првенства Копаоник се са 62 бода налази на трећем месту, иза Мораве 1918 која има бод више и првопласиране екипе мешево са 64 бодова.

У наредном ,28.колу, Копаоник , у недељу гостује, десетом на табели, екипи Кушиљево.

 

У 34.колу Прве расинске окружне лиге бруске екипе су забележиле дуплу победу на домаћем терену. ФУД је головима Луковића у 25. и Здравковића у 89.минуту савладао екипу Жабара, а Доњи Копаоник је резултатом 4:3 победио гостујућу екипу Младости из Доњег Катуна.

У наредном ,35.колу,које се игра у среду, 19.маја, ФУД је са 42 бода као 12.на табели слободан а Доњи Копаоник гостује Виноградару из Злегиња.

Четири кола пре краја првенства Доњи Копаоник се са 31.бодом налази на 16 месту док се испод црте налазе Жабаре (29 бодова) и Рибник који до сада није освојио ни један првенствени бод.

 

Фудбалери из Златара су протеклог викенда на свом терену, у сусрету 27.кола Друге расинске окружне лиге, минималмним резултатом поражени од Борца из Горњег Катуна и као пети на табели са 39 бодова, у суботу, 22.маја гостују лидеру на табели, екипи Гаревине.

 

Све утакмице почињу у 17.00 часова.

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE