Image
Аутор: Natalija

РЕЗУЛТАТИ СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

May-24-2021  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Половичан успех бруских фудбалера.

 

У завршници првенства фудбалске Зоне Запад  пораз фудбалера Копаоника који су протеклог викенда у гостима , резултатом 0 : 2 изгубили од екипе Кушиљево.У претпоследњем колу, које се игра 30.маја Копаоник као трећепласирани на табели дочекује Слогу из Деспотовца која се са 13 бодова заостатка налази на четвртом месту.

После 36. првенственог кола Прве расинске окружне лиге , и поред победе над екипом Читлук , резултатом 4:3, Доњи Копаоник се са 34 бода налази у зони испадања. Томе је свакако допринео и пораз забележен 19.маја , у оквиру 35.кола, када је екипа из Разбојне , резултатом 5:0, поражена од  Виноградара.

Предстојећег викенда, Доњи Копаоник у 37.колу гостује петопласираној екипи Слоге из Дашнице .

Минулог викенда три бода је инкасирао и ФУД који је на домаћем терену , резултатом 2:1 савладао екипу Младости из Тољевца тако да са 45 бодова , као петопласирани на табели, 30.маја путује у Ломницу где се састаје са екипом 13.Април.

У 28.колу Друге расинске окружне лиге Језеро је на гостујућем терену од екипе Гаревине поражено резулататом 4:0, после чега се са 39 бодова, екипа из Златара налази на петом месту.

У наредном колу, које се игра 29.маја Језеро гостује Виноградару из Риљца а у последњем првенственом колу екипи Полета 57 из Милутовца.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE