Image
Аутор: Natalija

ЈОШ ЈЕДНА ПРВА НАГРАДА ВУКАШИНА МИТРОВИЋА

Jun-02-2021  |  Култура

Thumbnail 1

 

     

 

 

Највећи број гласова реномираних музичких стручњака.

 

Крајем протекле седмице, на  Другом међународном  такмичењу ''Zemun Internacional Music Competition'' осмогодишњи бруски пијаниста Вукашин Митровић поновио је недавни успех  освојивши још једну прву награду.

На такмичењу које је одржано у Музичкој школи ''Коста Манојловић'' у Земуну, Вукашину је припала прва награда као лауреату коме је жири, састављен од реномираних пијаниста и музичких педагога, у конкуренцији 30  вршњака, доделио највећи број бодова.

И овом приликом, не сме се заборавити да је Вукашин проглашен најбољим у својој категорији иако издвојено одељење МШ ''Стеван Христић'' у Брусу, чији је ученик, нема полуконцертни клавир који је неопходан и на коме  сви остали учесници такмичења  свакодневно вежбају.

Митровић је до сада учествовао на три такмичења са којих се увек враћао са првом наградом, а велика заслуга, свакако, припада проф. Марији Макрагић у чијој класи Вукашин полако улази у свет музике, где се, судећи по првим наступима и постигнутим резултатима, очигледно, сналази одлично.

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE