Image
Аутор: Natalija

РЕЗУЛТАТИ ПОСЛЕДЊЕГ ПРВЕНСТВЕНОГ КОЛА

Jun-07-2021  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Две победе, један реми  и  један пораз  минулог викенда.

Екипа  Језеро из Златара , протекле суботе , освајањем три  бода  у сусрету са екипом Полет 57 ,на домаћем терену , ставила је тачку на овогодишњу такмичарску сезону у Другој расинској окружној лиги. Лидер на табели Рубин , првенство завршава са 66 освојена бода , док се Језеро са 42 бода налази на петој позицији. Такмичење напушта Градац  који је током 30 првенствених кола сакупио само 4 бода.

Такмичарска сезона завршена је и у Првој расинској окружној лиги , коју са само бодом засотатка за екипом Жабара  , напушта екипа  Доњег Копаоника  која је у последњем првенственом сусрету  ремизирала са екипом Слоге што је било недовољно за опстанак у лиги.Поред екипе из Разбојне  лигу напушта и Рибник који  је ове првенствене сезоне остао без бодова.ФУД се налази на 9 месту са 51 бодом,  а за виши ранг такмичења изборила се екипа Градине која је освојила 70 бодова.

У последњем првенственом колу, Копаоник је у гостима поражен од екипе Јухор, резултатом 3:0, тако да  на летњу паузу одлази као трећепласирани на табели Зоне Запад. Српсколигашком друштву од јесени ће се прикључити екипа Мешево која је освојила 73 бода , а у нижи ранг такмичења иду ОФК Лугомир, Јастребац, Морава 2015, Темнић 1924 и Бошњане.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE