Image
Аутор: Natalija

''ВУКОВИ'' ОРГАНИЗАТОРИ КУПА ''ПРИЈАТЕЉСТВА''

Aug-02-2022  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Градски стадион 11.и 12. август.

 

 

Школа фудбала ''Вукови'' биће организатор Купа '' Пријатељства '' који ће средином наредне седмице на градском стадиону у Брусу окупити велики број екипа из целе Србије.

 

 

''После 10-15 година у Брусу се организује прво овакво дешавање - Први Куп ''Пријатељства'' са око 600 учесника у два дана. Биће то највећи фудбалски скуп у Расинском округу не само у овој години већ и у протеклој деценији. Жеља нам је да окупимо фудбалски подмладак израста 2011-2014. који ће бити најбољи промотери не само фудбала, већ спорта уопште. Истовремено желимо да на овај начин, својим пријатељима, који ће доћи из целе Србије, представимо Брус и његове потенцијале за боравак спортиста,'' каже за stvarnostonline тренер Саша Павловић идејни творац Купа који ће се на градском стадиону у Брусу играти у четвртак и петак, 11. и 12. августа.

 

 

Павловић за сада, још увек без званичне потврде учешћа, не жели да лицитира са бројем екипа, али оно што је сигурно први дан Купа планиран је за сусрет екипа узраста 2012. и 2014. годишта, док ће дан касније снаге одмерити селекције фудбалера рођених 2011. и 2013. године.

Намера организатора је да Куп ''Пријатељства'' прерасте у традиционилну спортску манифестацију које, како каже Павловић, ''недостају не само Брусу већ и много већим срединама од ове наше.''

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE